Komend studiejaar: een uitgebreider studieaanbod

Categorie: Nieuws

Het Instituut voor Opvoeding & Educatie streeft er altijd naar een breed en gevarieerd studieaanbod te verzorgen, dat voorziet in en afgestemd is op de behoeften van de gemeenschap. In lijn hiermee biedt het Instituut voor Opvoeding & Educatie, naast het huidige aanbod van opleidingen, met ingang van het komende studiejaar (2013-2014), twee nieuwe unieke en zeer waardevolle opleidingen aan:

Nieuw: opleiding Islamitische huisvrouw

Over deze opleiding kan men in-shaa’-Allaah vanaf mei 2013 alle informatie lezen op de website; inschrijven is dan in-shaa’-Allaah ook mogelijk. De opleiding in het kort: Een 2,5 jarige opleiding die de moslim huisvrouw voorziet van alle kennis die haar in staat stelt op de beste wijze al haar verplichtingen na te komen als dienares van Allaah, echtgenote, moeder en huisvrouw. De vakken die onder andere onderwezen zullen worden: Basiskennis Islaam, Gezinskunde, huisadministratie, leren koken en meer! Binnenkort meer hierover op www.ivoe.nl

Nieuw: de Islamitische Lerarenopleiding 

Ook over deze opleiding kan men in-shaa’-Allaah vanaf mei 2013 alle informatie lezen op de website; inschrijven is dan in-shaa’-Allaah ook mogelijk. De lerarenopleiding is ontwikkeld om Islamitische basisschooldocenten dan wel PABO-studenten in staat te stellen op een Islamitische verantwoorde en pedagogische wijze hun functie als docent  te vervullen. In deze opleiding staat behalve de functie van kennisoverdracht, met name de opvoedkundige rol van de docent centraal. Binnenkort meer hierover op www.ivoe.nl .